Din  2012 oferim servicii medicale de calitate pentru pentru câini și pisici.

Dorind sa asiguram un anumit Standard Veterinar avem urmatoarele obiective si anume:

– asigurarea confortului si stabilirea unei relatii de incredere atat cu detinatorul cat si cu pacientul

– rabdare si furnizarea in detaliu a informatiilor cerute de catre proprietar cat si explicarea pe inteles a tuturor procedurilor care vor fi efectuate, planul terapeutic de urmat pentru fiecare caz, responsabilitatile care survin detinatorului de animale de companie cat si evolutia fiecarui pacient conform diagnosticului stabilit si tratamentului de urmat

– pastrarea in permanenta a legaturii medic-proprietar si indrumarea pas cu pas a clentilor in ajustarea schemei de tratament in functie de nevoile pacientului.

– furnizarea de servicii de calitate complete.

 

Suntem o echipa tanara, de oameni entuziasti care iubesc aceasta meserie si abia asteapta sa rezolve puzzle-ul oferit de fiecare pacient care ne calca pragul.

adoptionevent2

Filozofia noastra

Fondatoarea acestei clinici Dr. Otilia Cristea  a dezvoltat un concept orientat in primul rand catre confortul pacientului si clientului si asigurarea unui mediu friendly si a unei abordari holistice. A absolvit FACULTATEA DE MEDICINĂ VETERINARĂ din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti  .Avand o vasta pregatire in domeniul endocrinologiei, medicinei interne si ecografiei (examenelor imagistice) si fiind sprijinita de o echipa profesionista cu aceleasi obiective:

 

Ce zic oamenii

Echipa Noastra

See More

Urmarestene pe

Our video

Te programezi online

Prin completarea formularului de mai jos sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Clinica Standardvet in legatura cu serviciile medicale solicitate

Error: Contact form not found.